Τρόποι Αποστολής


ΤΡΟΠΟΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα γίνονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, την ACS Courier. Οι αποστολές των προϊόντων επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αναλόγως με το βάρος και την περιοχή.
Για παραγγελίες κάτω των 60,00 ευρώ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ενώ για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Για ειδικές παραγγελίες όπου η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ενημερώνεται ο πελάτης από το mesogeo.gr. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ACS, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας. Εάν δεν είμαστε σε θέση να σας στείλουμε την παραγγελία, λόγω έλλειψη προϊόντος κτλ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής.

Παρακαλείστε να είστε προσεκτική με την διεύθυνση παράδοσης των παραγγελιών σας καθώς η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση παραγγελιών σε λάθος διεύθυνση. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος και αναλαμβάνει το κόστος για την επαναποστολή ή επιστροφή παραγγελίας εξαιτίας λανθασμένης διεύθυνσης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype