Συχνές Ερωτήσεις (FAQ's)


Πως ξέρω ότι τα προϊόντα που μου δίνετε είναι παραδοσιακά προϊόντα ή πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα αντίστοιχα;


Τα παραδοσιακά προϊόντα διακρίνονται από την γεύση τους η οποία διαφέρει από αυτή των συμβατικών προϊόντων. Δοκιμάζοντάς τα θα καταλάβετε την αυθεντικότητά τους. Τα γνήσια παραδοσιακά προϊόντα παρασκευάζονται με συνταγές γιαγιάδων και πωλούνται μόνο συ ορισμένα υπεύθυνα καταστήματα.
Τα παραδοσιακά προϊόντα έχουν πιστοποιητικά ποιότητας όπως είναι ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) και ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) τα οποία πιστοποιούν την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής και προέλευση. Στα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα διενεργούνται έλεγχοι εξασφαλίζοντας την ποιότητα για την οποία πληρώνετε. Τα βιολογικά προϊόντα πιστοποιούνται από τον αρμόδιο φορέα ΔΗΩ.

Όλα όσα πουλάτε είναι παραδοσιακά προϊόντα;


Ναι. Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά. Τα προϊόντα προέρχονται από γυναικείους συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα παρασκευασμένα με τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής.

Αν κάποιο από τα προϊόντα που θα παραλάβω δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες της παραγγελίας μου;


Έχουμε επιλέξει για τους καταναλωτές/πελάτες τα καλύτερα και ποιοτικότερα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Αν ωστόσο δεν είστε ευχαριστημένοι με ένα συγκεκριμένο προϊόν θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας με την αξία του προϊόντος ή θα σας το αντικαταστήσουμε με νέο προϊόν.

Πως μπορώ να παραγγείλω από το mesogeo.gr;


Στο mesogeo.gr οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στον αριθμό 6977 395300.

Επίσης, μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στην διεύθυνση sales@mesogeo.gr μαζί με τα στοιχεία σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το skype στο όνομα "drosoula.mesogeo".

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για νέα προϊόντα ή για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του mesogeo.gr;


Στην ιστοσελίδα του mesogeo.gr υπάρχει Newsletter όπου συμπληρώνεται το email σας και εμείς σας ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα για τα καινούρια προϊόντα και τα νέα του mesogeo.gr.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;


Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με αντικαταβολή στην ταχυμεταφορική εταιρεία ACS Courier.

Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που η παραγγελία είναι να πληρωθεί με αντικαταβολή και δεν είμαι σπίτι μου τι μέρα της παράδοσης;


Απλά καλέστε μας στο 6977 395300 ώστε να μας ενημερώσετε σε ποιο ασφαλές σημείο θα μας αφήσετε την πληρωμή και θα παραδώσουμε την παραγγελία.

Γίνεται παράδοση όλων των προϊόντων κατ' οίκων σε όλη την Ελλάδα;


Ναι, όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Το κόστος μεταφοράς και ο τρόπος παράδοσης γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Πότε θα μου παραδοθεί το προϊόν που έχω παραγγείλει;


Από την ημέρα της παραγγελίας σας παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τι κόστος έχει η παράδοση της παραγγελίας στο σπίτι μου;


Για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερες των 60,00 ευρώ η χρέωση ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος και την περιοχή.

Τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση που δεν είμαι σπίτι μου όταν έρθει η παραγγελία;


Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6977 395300 ώστε να μας δώσετε οδηγίες για το που μπορούμε να αφήσουμε το δέμα σας.

Μπορείτε να παραδώσετε την παραγγελία στο χώρο εργασίας μου;


Αν λείπετε ή φτάνετε αργά στο σπίτι σας το mesogeo.gr μπορεί να σας παραδώσει την παραγγελία σας στο χώρο εργασίας σας εφόσον μας έχετε ενημερώσει.

Τι συμβαίνει όταν η μέρα της παράδοσης πέφτει σε αργία;


Όταν η μέρα παράδοσης πέφτει αργία τότε η παραγγελία παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype