Όροι Χρήσης


Χρήση της σελίδας

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία ιστοσελίδας www.mesogeo.gr. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση την ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.mesogeo.gr για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει, ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές, ή εθνικές διακρίσεις.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.

Τιμές Προϊόντων - Τιμολόγηση

Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν το φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α.) που ανέρχεται στο 23%. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να μεταβάλει τις τιμές πώλησης για τα προϊόντα της.

Παραγγελία

Η παραγγελία σας γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 6977 395300. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το skype. Το όνομα skype όπου μπορείτε να καλέσετε είναι το drosoula.mesogeo. Αν θέλετε μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε εβδομάδα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, να σας βοηθάμε για την παραγγελία σας ή για καινούρια προϊόντα που επιθυμείτε. Απλά ενημερώστε μας!

Η παραγγελία σας θα σας περιμένει στο σπίτι σας όποτε εσείς το επιθυμείτε.
ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

Τρόπος Πληρωμής

Μέθοδος Αντικαταβολής: Η πληρωμή των προϊόντων σας γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS Courier, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση το MESOGEO.GR σας εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Τρόποι & Κόστος Αποστολής

Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα γίνονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, την ACS Courier. Οι αποστολές των προϊόντων επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αναλόγως με το βάρος και την περιοχή. Για παραγγελίες κάτω των 60,00 ευρώ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ενώ για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής. Για ειδικές παραγγελίες όπου η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ενημερώνεται ο πελάτης από το mesogeo.gr. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της ACS, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα στις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας. Εάν δεν είμαστε σε θέση να σας στείλουμε την παραγγελία, λόγω έλλειψη προϊόντος κτλ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής.

Παρακαλείστε να είστε προσεκτική με την διεύθυνση παράδοσης των παραγγελιών σας καθώς η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση παραγγελιών σε λάθος διεύθυνση. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος και αναλαμβάνει το κόστος για την επαναποστολή ή επιστροφή παραγγελίας εξαιτίας λανθασμένης διεύθυνσης.

Παράδοση

Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα καθώς όλα μας τα είδη είναι επαγγελματικά συσκευασμένα. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε να περιτυλίξουμε το δέμα σας σε συσκευασία δώρου. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS courier και απαιτείται να υπογράψετε κατά την παράδοση. Με την υπηρεσία εντοπισμού του δέματός σας μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παράδοσης.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται τις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν πάτε αργά στο σπίτι σας μπορούμε να σας παραδώσουμε το δέμα σας και στο χώρο εργασίας σας. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Όταν σας παραδοθεί η παραγγελία τότε αποκτάτε και την κυριότητα όλων των προϊόντων. Το mesogeo.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσετε στα προϊόντα εκτός και αν η ζημιά οφείλεται σε υπαιτιότητα / λάθος του παραγωγού και καλύπτεται από εγγύηση.

Επιστροφές

Αν ένα προϊόν που ελήφθη είναι κατεστραμμένο ή αν μια παραγγελία δεν παραληφθεί, τότε μια αίτηση επιστροφής πρέπει να κατατεθεί mesogeo.gr εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων. Η αίτησή σας και οι άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να αποσταλούν με email στην διεύθυνση sales@mesogeo.gr ή τηλεφωνικά στο 6977 395300.

Έπειτα, θα υπάρξει μια διαδικασία διερεύνησης και αν το αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα όσων ισχυρίστηκε ο καταναλωτής/πελάτης θα δοθεί ένας κωδικός στον πελάτη και τότε μόνο τα κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα θα μπορούν να επιστραφούν χωρίς έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής λόγω το ότι το προϊόν να μην της αρεσκείας σας ή δεν ήταν όπως το αναμένατε εκτός από την περίπτωση όπου αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά τότε τα έξοδα αποστολής και άλλες επιβαρύνσεις θα βαρύνουν εσάς. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει πρώτα να παραλαμβάνονται τα προϊόντα από εμάς στην αρχική τους κατάσταση όπου στάλισαν.

Αντικατάσταση: Σε περίπτωση αντικατάστασης θα αποσταλεί σε εσάς αμέσως το προϊόν χωρίς χρέωση. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές την περίπτωση που αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά. Για αυτό να είσαστε προσεκτική κατά την παραγγελίας. Διότι επιστροφές και αλλαγές δεν επιτρέπονται.

Προσωπικά Δεδομένα

Το Mesogeo.gr σέβεται και ακολουθεί αυστηρή πολιτική για τα προσωπικά σας δεδομένα και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, ανταλλάσσει, ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας MESOGEO.GR που εδρεύει στο Αίγιο Αχαΐας και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, λογοτύπων, κειμένων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype