Παραγγελίες & Παράδοση Προϊόντων


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η παραγγελία σας γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό 6977 395300. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το skype. Το όνομα skype όπου μπορείτε να καλέσετε είναι το drosoula.mesogeo. Αν θέλετε μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε εβδομάδα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, να σας βοηθάμε για την παραγγελία σας ή για καινούρια προϊόντα που επιθυμείτε. Απλά ενημερώστε μας!

Η παραγγελία σας θα σας περιμένει στο σπίτι σας όποτε εσείς το επιθυμείτε.

ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα καθώς όλα μας τα είδη είναι επαγγελματικά συσκευασμένα. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε να περιτυλίξουμε το δέμα σας σε συσκευασία δώρου.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS courier και απαιτείται να υπογράψετε κατά την παράδοση. Με την υπηρεσία εντοπισμού του δέματός σας μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παράδοσης.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται τις 2 επόμενες εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν πάτε αργά στο σπίτι σας μπορούμε να σας παραδώσουμε το δέμα σας και στο χώρο εργασίας σας. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS courier και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Όταν σας παραδοθεί η παραγγελία τότε αποκτάτε και την κυριότητα όλων των προϊόντων. Το mesogeo.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσετε στα προϊόντα εκτός και αν η ζημιά οφείλεται σε υπαιτιότητα / λάθος του παραγωγού και καλύπτεται από εγγύηση.


Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype