Πολιτική Επιστροφών


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αν ένα προϊόν που ελήφθη είναι κατεστραμμένο ή αν μια παραγγελία δεν παραληφθεί, τότε μια αίτηση επιστροφής πρέπει να κατατεθεί mesogeo.gr εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων. Η αίτησή σας και οι άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να αποσταλούν με email στην διεύθυνση sales@mesogeo.gr ή τηλεφωνικά στο 6977 395300.

Έπειτα, θα υπάρξει μια διαδικασία διερεύνησης και αν το αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα όσων ισχυρίστηκε ο καταναλωτής/πελάτης θα δοθεί ένας κωδικός στον πελάτη και τότε μόνο τα κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα θα μπορούν να επιστραφούν χωρίς έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής λόγω το ότι το προϊόν να μην της αρεσκείας σας ή δεν ήταν όπως το αναμένατε εκτός από την περίπτωση όπου αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά τότε τα έξοδα αποστολής και άλλες επιβαρύνσεις θα βαρύνουν εσάς. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει πρώτα να παραλαμβάνονται τα προϊόντα από εμάς στην αρχική τους κατάσταση όπου στάλισαν.

Αντικατάσταση: Σε περίπτωση αντικατάστασης θα αποσταλεί σε εσάς αμέσως το προϊόν χωρίς χρέωση. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές την περίπτωση που αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά. Για αυτό να είσαστε προσεκτική κατά την παραγγελίας. Διότι επιστροφές και αλλαγές δεν επιτρέπονται.

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype