Κρητικές Αγνόπιτες από τα Ασιτιανά Παραδοσιακά Εδέσματα
Κρητικές Αγνόπιτες 500γρ.
Κρητικές Αγνόπιτες 500γρ.
Κρητικές Αγνόπιτες 500γρ. από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ασιτών Ηρακλείου Κρήτης.
Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Ασιτών Ηρακλείου Κρήτης είναι φτιαγμένα με τοπικά αγνά κρητικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά. Δοκιμάστε τα αγνά, πεντανόστιμα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης στις πιο προσιτές τιμές.
Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα του Γυναικείου Συνεταιρισμού Ασιτών Ηρακλείου Κρήτης είναι φτιαγμένα με τοπικά αγνά κρητικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά. Δοκιμάστε τα αγνά, πεντανόστιμα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης στις πιο προσιτές τιμές.
1. Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο
2. 500γρ.
4.90€
Παρθένο Ελαιόλαδο σημαίνει Υγιεινή Διατροφή
Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.
Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.
Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.
Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.
Επίσης δείτε απο την ίδια κατηγορία
Επιλέξτε κατηγορία
Ακολουθήστε μας στο Facebook