Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Αχαΐας ΛΙΑΝΟΣ
Ελαιόλαδο σε γυάλινο μπουκάλι 750ml
Ελαιόλαδο σε γυάλινο μπουκάλι 750ml
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΧΑΪΑΣ της οικογενειακής επιχείρησης ΛΙΑΝΟΣ σε γυάλινο μπουκάλι 750ml.
Η οικογενειακή μας επιχείρηση "ΛΙΑΝΟΣ", δραστηριοποιείται εδώ και 4 γενιές στο χώρο του ελαιολάδου. Η πολύτιμη εμπειρία σε συνδυασμό με τον εκλεκτότερο ελαιόκαρπο της μεσογείου μαζεμένο από τους ντόπιους ελαιώνες στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού παρέχουν το εξαιρετικής ποιότητας extra παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό ελαιόλαδο "ΛΙΑΝΟΣ".
Η οικογενειακή μας επιχείρηση "ΛΙΑΝΟΣ", δραστηριοποιείται εδώ και 4 γενιές στο χώρο του ελαιολάδου. Η πολύτιμη εμπειρία σε συνδυασμό με τον εκλεκτότερο ελαιόκαρπο της μεσογείου μαζεμένο από τους ντόπιους ελαιώνες στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού παρέχουν το εξαιρετικής ποιότητας extra παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό ελαιόλαδο "ΛΙΑΝΟΣ".
1. Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο
2. 750ml, 500ml, 250ml
€93.60
Παρθένο Ελαιόλαδο σημαίνει Υγιεινή Διατροφή
Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.
Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.
Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.
Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.
Επίσης δείτε απο την ίδια κατηγορία
Επιλέξτε κατηγορία
Ακολουθήστε μας στο Facebook