Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης Vassilakis Estate
200ml
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΚΡΗΤΗΣ του Κτήματος Βασιλάκη. Η ναυαρχίδα των ελαιολάδων του κτήματος, το “Vassilakis Estate” είναι ένα ελαιόλαδο για μερακλήδες, αφού το ελαφρώς πιπεράτο ελαιόλαδο με πολύ χαμηλή οξύτητα παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.
1. Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο


2. 200ml, 400ml, 600ml
Παρθένο Ελαιόλαδο σημαίνει Υγιεινή Διατροφή

ελληνικό ελαιόλαδο Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.

Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.

Επίσης δείτε απο την ίδια κατηγορία

 
 
 
 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
τηλ.: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype