Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Αχαΐας
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Αχαΐας
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Αχαΐας ΛΙΑΝΟΣ
Ελαιόλαδο σε πλαστικό μπουκάλι 5lt
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΧΑΪΑΣ της οικογενειακής επιχείρησης ΛΙΑΝΟΣ σε πλαστικό μπουκάλι 5lt.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση "ΛΙΑΝΟΣ", δραστηριοποιείται εδώ και 4 γενιές στο χώρο του ελαιολάδου. Η πολύτιμη εμπειρία σε συνδυασμό με τον εκλεκτότερο ελαιόκαρπο της μεσογείου μαζεμένο από τους ντόπιους ελαιώνες στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού παρέχουν το εξαιρετικής ποιότητας extra παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό ελαιόλαδο "ΛΙΑΝΟΣ".
1. Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο


2. 5lt, 1 lt
Παρθένο Ελαιόλαδο σημαίνει Υγιεινή Διατροφή

ελληνικό ελαιόλαδο Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή. Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.

Τα σύγχρονα ελαιουργεία είναι ανεξάρτητες βιομηχανίες οι οποίες διαθέτουν άφθονο νερό για τον καθαρισμό και την επεξεργασία των ελιών. Οι διάφοροι χώροι του ελαιουργείου αερίζονται καλά, είναι στεγνοί και έχουν θερμική μόνωση. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα μικρά ελαιουργεία προσαρτημένα στα αγροκτήματα, όπου η επεξεργασία γίνεται με τα παραδοσιακά συστήματα οι αγρότες τα ονομάζουν λιαρούβια ή λιοτρίβια.

Επίσης δείτε απο την ίδια κατηγορία

 
 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Newsletter
  • Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι νέο σας ενδιαφέρει

Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :
Τηλ: +30 6977 395300
e-mail: sales@mesogeo.gr
Skype Skype